Vårfräsh session

I Lördags så hade vi bjudit hit Eskilstuna, Örebro och ensamvargen Johan från Tibro på en vårsession.
Vädret var perfekt, det kom mycket folk(ett tag var vi säkert 15pers) och alla var peppade så det blev en bra session med mycket bra trick och schysst häng.
Enda frågan var, vart var reine?

Ett par bilder från dagen.

//Lars

Film från Vallentuna Jamet

Nu är filmen från Bombas jam i Vallentuna klar. Mycket nöje!


Bomba jam Vallentuna 2009 from Reine Jonsson on Vimeo.

/ Reine

Flybikes nav, ett skämt?

Här om dagen så började mitt framhjul låta som en moped eller en barncykel med grejer som låter i hjulen. Efter lite lyssnande och tittande så upptäckte jag att jag hade haft av axeln på mitt andra flybikes framnav (nya modellen). Den förra axeln jag hade av gick sönder när jag fick psykbryt och kastade runt cykeln, men denna gången så gick axeln av på bara vanliga smiths, dubbelpegs och over dubbelpegs. Värt att veta om flybikes naven är att axeln sitter tight och orubbligt men den har ändå en tendens att gå av på mitten efter 3 månaders normalt bruk.  
Som resultat av detta så flowar jag nu omkring med Hannes gamla yogurt hjul och pegless.

Kasst säger jag till Flybikes och varnar alla för navet!
/Lars

Valborgsjam Skogås

Skogåsarna bjuder på jam med korvgrillning i Valborg, bra alternativ istället för att som de flesta ungdomar dricka öl och somna i en buske! Vem är sugen att åka? / Reine

Vår

Igår kom den bästa födsledagspresenten i form utav riktigt jävla vårväder med 14grader i skuggan.
Jag,Hannes,Mattias och Skalman körde från 5 och nästan till 9 på kvällen i bara tröjja och utan handskar, sommarkänsla!!
Förhoppningsvis kan vi snart utöka bmx scenen här då jag och hannes fått in Skalman på bmx spåret, det gäller bara att slutföra uppdraget med att plocka ihop en schysst bmx åt honom.
Nu är det som grädden på moset påsklov vilket kommer betyta en hel del bmx, bla så ska vi åka ner och hälsa på Jonas i Linköping på tisdag.

/lars

RSS 2.0