Lördagens streetrunda

Lördagen 18/7 var det gött väder så jag, Hannes och Jonas passade på att streeta lite! Vi åkte på en mission till de västra delarna av stan, närmare bestämt Bäckbyrampen som första anhalt. Som alla vet älskar Jonas att åka i fina transitions och han drog som synes några fina tables.
Efter det drog vi och köpte glass i Bäckby centrum varpå vi åkte vidare till en spot Hannes sett förut; en liten betongbowl uppepå en gräskulle vilken man kunde hoppa både in och ut ur! Ganska rolig spot som bjöd på några sköna bails i gräset. Sedan kom Fredde & c:o dit och visade oss spoten som syns på bilden - en asfaltsbula med trästaket på vilka kan stallas, hoppas över m.m.
Tack för en grym dag grabbar!
    

// Reine

Tagning 2


Stockholm

Jag och Hannes åkte igår iväg till Stockholm för en dags schysst häng och släng.
Första stoppet var häggviksbanksen, Hannes hade aldrig varit där och verkade road av spotet.
Efter det åkte vi in till hammarby sjöstad där vi körde tills en otroligt sur och vrång tant skulle sitta mitt ivägen där vi höll på att filma ett trick för att vi "förstörde bänkarna". Vi orkade inte tjafsa så länge så vi åkte vidare till Skogås istället där vi pumpade omkring ett tag. Skogås hade nya kickar till barklandning som vi lekte omkring och blev supersmutsiga i, roligt värre.

Som resultat av lite grinds i hammarby sjöstad så har jag nu knäckt mitt 3e flybikes nav, så nu har jag beställt ett Simple eject istället för det där röv flybikes navet.

Här kommer ett klipp från igår, fler klipp får vi inte visa för pappa för dom ska vara med i sommarfilmen sen.

/Lars

Old Times Arosbmx

Tja tja tjennare! 

Sitter hemma nu och hör däckskrik från Köpingsvägen, inte sett mycket av power meet i år men känner inte att jag missat nått alls. Lars skrev ju att det går lite segt just nu och det är väldigt sant men i morgon ska han och jag jobba lite så blir nog bra.

Det som detta inlägg mest handlar om är att jag satt och tittade igenom datorn och då såg jag att det fanns lite gamla klipp filmade med min digitalkamera. Jag slängde bara ihop detta på 3 minuter och sen tyckte jag att F.U.C.K med Blood Hound Gang passade bra in för att jag kan minnas många resor i Reines Toyota lyssnades just på detta. (eller Ralph Wiggum låten som Badjo fastande SÅ HÅRT för så vi bara fick lyssna på den hela vägen till Sundsvall) http://video.google.com/videoplay?docid=7341389024943564787. 
Väldigt väldigt sketchy filmat och klippt men tyckte att detta borde få komma ut i ljustet. För detta känns som en viktig del i min uppväxt och jag skrattar än idag åt Reines imitation av 80 talet och Pullans duracellande i 5g rampen.
Så väldigt goda minnen och crapig cykling summerat till Old Times Arosbmx. 
Hoppas nån blir glad av det:
 

Old Times AROSBMX from Arosbmx on Vimeo.



Ps. skapadet ett vimeo till "oss" nu så om nån annan utom Lars vill lägga upp nått jidder så kan ni få använda denna...

Hantirony

RSS 2.0