Eskilstuna



I frånvaro av Hannes och Lars fortsätter vi att hålla fanan högt genom att turnera mellansveriges skatehallar. Efter en sväng i ombyggda Hangaren och även ombyggda Hofors åker vi endast till grannkommunen nu. Denna vecka står Eskilstunas nyöppnade Zeroonesix på tur, Onsdag kvällar mellan 18-20 är det BMX tillåtet enligt hörsägen. Lite snålt med tider är det minsta man kan säga, men värt att testa iaf.

Vi rapporterar betyget efter kvällens åkning. Väl möt i Kent-town ikväll!

/ Reine

Banging on the system

Resan går mot sitt slut i allt för hög takt och vi har vekligen lagt in en sista växel. I går när vi kom hem var vi alla så sjukt trötta och slitna så superlativen inte räckte till. Alltså var denna dag en riktig "hangover"-dag... Men fick ca 14 klipp filmade idag så det kan man vara nöjd med.
Bild från i går. Riktigt bra räcke för alla er vänster peggare. Dock resulterade detta till mest gräsfläckar...
Ett riktigt svårt citat blir "Paralell is incredible". För att klara den måste ni vidga era vyer från två hjul och tänka på att vi är i Barcelona.
Paralell is brutal // Hannes unt Lars

BB, bike check Barcelona

Okej två inlägg på en dag, beat that Emil!
Fottade lite på våra cyklar en vacker kväll. Resultat, en bike check:
Hannes åker på:
Ram: Mutiny Loosefer 21 mother fucking tum
Gaffel: Racefork
Styre: 42bikes 
Vevar: Flybikes
Pedaler: Animal hamilton plasticcc
Pegs: TSC gamla som sten
Lars åker på:
Ram:Mutiny Loosefer 20.666
Gaffel: Tierra
Styre: Luna
Vevar: Eclat
Pedaler: TSC plastic
Pegs: Flybikes

Suecos locos... i regnet

Hej
Sitter nu ensam på rummet och chillar. "They are from Sweden, here chillin". Citerat från en snubbe vi köpte döner kebab av. Men som sagt jag kom precis innanför dörren och är super blöt. Så här började det: Emil ville dra ut till spots och bara kolla fast det regnade satan, vi startade alla tre men efter 40 meter gav jag upp och köpte pringels, godis och Mountain Dew.
Första dagen med riktigt skit väder alltså. Låt en tanke gå till Lars och Emil som just nu åker metro runt i Barcelona och kollar på spots fast det öser ner med regn...
Stay home
Hannes

Del 3: Doctor can fuck foot

I den 3e och sista delen i ben historien så har jag kommit hem med mitt superbandage som jag ska ha på i 5 dagar...

I Doktorns rekomenderade version av slutet på historien så skulle jag ha bandage i 5 dagar, ta två olika tabletter och sist men inte minst injecera en anti inflamatorisk spruta på mig själv varje dag så länge jag hade bandaget.
I min verkliga version av slutet av historien så slet jag av mig bandaget efter 5 minuter hemma och struntade i att köpa sprutorna i och med att dom gick på över 400spenn. Allt doktorn sagt kändes väldigt overkill när foten inte ens var bruten.
Summa sumarum: Jag är hardcore!!!!
Faktum är att dagen efter sjukhus besöket pumpade jag och hannes runt i Canyelles tighta verttransitions.
Några bilder från gårdagens session.

Del 2: Who fucked his foot?

Hej!
Plötsligt så gjorde jag Lars benproblem till en lite serie på tre delar, alltså kommer ytterligare ne del i morgon. Idag så drog vi bort till den lilla tajta poolen i utkanten av Bcn, Canyelles. Bra väder men svårkörd grej alltså, inga bangers gjorde precis. Lite längre ner på gatan finns lite annat street tjafs som vi istället körde på och jag försökte få en grind på film men gav faktiskt upp efter 102 försök.
Lars såg ut ungefär så här när han kom hem till rummet igen efter sitt sjukhusbesök. Han blev tillsagd att inte stödja på foten på 5 dar och att ha kvar "bandaget" i också 5 dar. Roligaste var att jag hade dragit från sjukhuset och det fanns inga kryckor så det tog ett tag innan dom kunde komma på hur dom skulle få ut Lars utan att han behövde stödja på benet. Nu har vi faktiskt köpt kryckor för 24 euro, som dock Lars mäst svår över.
Dagens filmcitat blir "have fun with my bike and drink some San Miguel" Hepp hepp
Dessutom blev detta sista inlägget från Buba House (vårt boende), i morgon flyttar vi till ett rum med 3 sänger. What what what! varför 3 sängar!?
//Hannes

foot is fucked

Jaha
Kom precis hem igen efter ha sett Lars rullats bort i en rullstol. Känns ju jäkligt peppade det hära. I går var en bra men jävligt kass dag. Det började med att vi vid frukost blev av med mitt bankkort då bankomaten vägrade ge tillbaka det, sen drog vi ut och cyklade och han filma en grej på Lars. (Det bra med dagen är vi båda är friska igen) Men då gör Lars nå skit och hans fot ser nu ut som fötter brukar göra när dom inte mår så bra. En rätt fett svullnad på sidan av foten. Så hela kvällen var han "hobbles like a ninja turtle" (Ära till den som kan säga från vilken film det är, bmxfilm så klart)
Därför beslutatde vi att dra till sjukan och så är läget nu, jag börjar bli hungrig och ska vell fixa nån mat snart.
Var försiktiga med era fötter alltså!
Hannes

Vevar

Idag har varit en seg dag.
Vi vaknade så sent som kl halv 1 och Hannes kände sig som pekk.
Vi chillade på rummet i ett par timmar i hopp om att Hannes skulle börja må bättre.
Ingen lycka där inte, han fortsatte att må crap och har mått så hela dagen vilket har resulterat i att han har bott i sängen dagen ut medans jag har försökt sysselsätta mig bäst jag kunnat.
Runt 4 så bestämde jag mig för att kolla upp om det fanns några vevar att köpa i stan eftersom att mina gick av igår.
Jag gick hela långa vägen ner genom stan till en affär vi hört skulle vara bra, när jag kom dit efter min långa vandring hade dom inte en ända vev hemma. Så efter en nitlott där gick jag den ännu längre vägen till den andra bmx affären som ligger på andra sidan stan.
Väl där fanns det lite olika vevar att välja på så jag bestämde mig för att köpa ett par svarta Eclat vevar, de lär ju hålla med tanke på att Sean burns hästar omkring med såna.
Så idag har jag som Reine sagt, Sprängt resekassan 1800pix ut i ingenstans.
tjvipp

Ytterligare en dag...

Hej
Vaknade sent och drog ut och cyklade nån gång runt 3, planen var att åka och bada vid forum. När vi närmar oss ser vi nån vi känner igen, visar sig att det är Harald, Jens, Mats och ytterligare en kille jag givetvis glömt namnet på. Ytterligare en överaskning på vår resa. Vi hängde ett tag för att sedan rulla ner till banksen och givetvis så var alla dom andra där. Alltså ytterligare en stor session med sjuka bangers, reynolds gör ju bra 5or har jag har hört.
Sen delade vi på oss, Svergie lämnade prona och vi 6 åkte och åt lite mat för att sedan kör ett annat spot. Känt ställe, kolla nike filmen när reynolds gapar till nosemanual, finns på tuben (fick ni nått att göra) Lars fick en punktering till, hans typ 100ade och sen hände nått märkligt:
Japp, han gick med i knäcka-veven-klubben... Det betyder att vi måste ta oss till republica som är bmxbutiken och inhandla nya vevar i morgon. Bidrag kan sättas in på Lars konto.
Då säger vi så, should we say so?!
Din Hannes (Linda)

Fly polisen men eliten

Tjenare!

Nu börjar äntligen pulsen gå ner och vi har börjat komma tillbaka till normalt liv igen. Detta efter att ha varit med om en riktigt sjuk dag som kommer lämna spår i våra liv.
Dagen började riktigt segt och vi låg kvar länge på rummet och mådde inte riktigt 100% (vi festar ju så jäkla hårt...) Till slut bestämde vi att vi skulle dra iv äg till ett spot som inte låg så långt från vårt ställe. Chillade runt lite och körde lite grejer innan vi bestämde oss för att dra till Parallel och det berömda manual padsen som finns där bland träden. När vi kommer dit ser vi lite andra bmxar som inte var från barcelona och vi hejjar och kör ett tag. Dom sticker och väg och det verkar vara det sista vi ser av dom.
Strax efter kommer en spanjor som frågar efter dessa killar. Det slutar med att vi hänger på han och åker med och träffar samma gäng igen. Den här gången hälsar vi lite mera på riktigt med handslag och sånt och det känns som det kan bli en riktigt bra session. Killen vi kom med verkar vara lite crazy och han snackar massa om saker som många förknippar barcas festliv med, ni förstår. Han verkar nästan vara "festig" fortfarande för han röjjer runt och dödar alla och sig sjäv.
Vi åker mot ett spot i hamnen, en stor svart bank, på håll ser vi att det står flera andra bmxare som dom vi är med verkar känna. Plötsligt är det som luften går ur oss båda när vi ser att vi spotet står Ty Morrow, Garret Reynolds, JJ Palmer och lite flera dudes som man kanske känner igen. Både jag och lars är helt stumma, här står vi fan med världens bästa bmxare. Efter ett tag kommer polisen för att gossarna mosar runt i vägen och det blir lite uppståndelse runt oss. Innan vi hinner fatta vad som händer så är vår spanska vän i eld och lågor och jiddrar sönder med polisen, han vräker ur sig ett flertal olika fraser ej lämpade för barnöron och slutar kalaset med att visa stjärten för poilsen. Detta skulle han aldrig gjort, plötsligt är det poliser överalt som vill prata med oss och vi försöker cykla iväg. Och då till, på en kant i barcelona sitter jag och lars, ty morrow, garret och JJ och håller lågprofil för att slippa snacka med polisen. Förstå vilken pulls, inte bara att det är massa sura poliser som helst vill ge oss böter utan vi gör det i sällskap med gudarna.
Sen fortsätter sessionen ett bra tag in på kvällen och man kan vell sumera det med att FY FAN VAD SJUKT BRA DOM KÖR. Vi sitter mest och glor och njuter av vad som är världens bästa innom bmx på 2 meters avstånd.
P.s. Vill nån köpa en pump som Garret lån av mig kan han höra av sig...

Holla!

Jaha, nu typ andra dagen känns det som vi hunnit landa. Inköpt tunnelbanekort och hittat en supermerkado som vi kan handla mat på. Idag gjorde vi en riktig super promenad från vårt ställe ända ner till havet. Tog en jäkla stund och jag har fina skavsår. Väl framme kollade vi på red bull air race som pågår i dag och i morgon, snubbar som flyger runt i en banan med flygplan.

I går var vi utte och köttade ett par olika spots, det flesta i närheten av forum ( bilden jag la upp senast).
Eftersom det är så varmt är det skönast att inte ha på sig nån tröjja på rummet, även fast vår fläkt gör ett riktgit bra jobb och faktiskt såg till att det blev kalt på rummet i natt.
Därför ser vi ut så här på rummet:
Tack och hej döner kebab!

Film: sista session innan Barcelona

I Måndags var jag, Hannes och Lars ute och körde en kort sista session innan deras semester... eftersom att jag flyttar strax efter de kommer hem så kanske vi inte ses förrän i Vallentuna. Alla Västeråsare får komma i köra i Vallentunas roliga lilla hall under vintern! So long och have a nice flight!

Last session before Barcelona from Reine Jonsson on Vimeo.



/ Reine

Barcelona idag

Hej.

Nu kl. 1054 sitter jag fortfarande hemma. Kollat på typ alla cykelfilmer jag har på datorn specielt dom där spotsen är i Barcelona. Snart ska jag gå och göra mig lite lunch så man står sig ett tag, tror dock jag kommer behöva äta ett par gånger på flyplatserna.

Jo för vi flyger ju från arlanda idag kl 16.30, då går planet till Prag där vi mellanlandar och hänger i typ 2 timmar för att sedan flyga till Barcelona. Vi beräknar vara framme vid vårat boende ca. halv 1 i natt. En väldigt lång resetid bara för att ta sig till Barcelona men så blev det visst den här gången.

Igår satt jag och Lars och kollade upp alla spotsen vi ville till för att sedan få lite rådgivning från emil (tack tack), jag var ju där med erik,eric och jonas 2007 så några ställen kommer jag fortfarande ihåg hur man hittar till, hoppas jag. Detta är ett av ställena, Forum, världens största jäkla bank alltså. Och i det här området finns det mängder av andra kända spots så vi lär tillbringa en hel del tid i dessa krokar.


Bilden är då alltså jag som flyger fram på vågorna

Tack och hej, nästa gång skriver vi från utlandet

RSS 2.0