Vallby skatepark



Igår var jag hos byggnadsnämnden och fick en kopia på bygglovsritningen för betongparken på vallby. Det ser ju inte så jättefräsigt ut men kan säkert ändå bli kul att lattja på! Som det framgår av måtten verkar parken bli ca 20 x 12 meter, med en QP som är 1,2 m hög. Vi får hoppas att det inte blir överklagat av nån suris så att det byggs i år som de sa till mig på Mimer!

/ Reine

Skateparken på Vallby

Idag i tidningen fanns en notis om att Mimer sökt bygglov för skateparken på Vallby. Handlingarna finns att se (och överklaga om man vill) på byggnadsnämnden i stadshuset. Jag ska försöka hinna dit idag eller imorgon och lägger upp mer material här om man får med sig några kopior! Annars kan ni som vill se ta vägarna förbi. Ska bli spännande o se vad de kokat ihop!

/ Reine

Den vise stjärnan från 08a

Tjena

Okej idag klagade Phill på att det stog för stilla på bloggen så kände att de verkligen var dax att göra nått åt det då. Läget, jo det rullar på. Snart har vi unga studenter sportlov vilket jag hoppas kommer resultera i mycket cykling. Allas (min) vår kära Lars har ju inte setts så mycket på Västerås Scenen senaste tiden eftersom han har varit i stora staden. Dock är det inte han jag syftar på i min rubrik, OBS! Men han kommer hem nästa vecka. I bunkern har jag börjat städa lite och det blir nog jätte fint någon gång.

Nu till rubriken, msnkungen Karl har länge dillat om sin älskling Skalman och för någon vecka sedan så fick han med honnom ner i underjorden (bukern). Efter det så har jag och Skalman hunnit cykla en gång till (i går) i bunkern och de var mycket trevligt. Tror Skalman har krossat alla på crash-listan vilket jag gillar :) Var vell inte mycket annat som rippades men vi pratde mycket sköna minnen och pratade lite om en grym filmserie som 08an är ansvarig för, 100-filmerna 




För att få hem den dära lars planerar jag och han att åka till CA och leka parkåkare, nån som vill mä eller? Skalman ska med så ni lär ju vilja ;)

En annan bisats som bör nämnas är att jag spelade cs mot emil (E.E, Fåret, Haxxxor, 40 nuggets Mad Dog) och han är fan sjukt jävla bra. Jag har aldrig blivit så ägd.
Och nu måste jag tillägga att Thomas "greken" ska åka till Hangaren i morgon, han har lyckats ragga upp Fåret och känner att han är fett taggad på det :)
Ha roligt Greken.

Ni andra, vi syns i bunkern eller i CA
Hepp och skojj /// HC HANZ

Film: Vallentuna skatehall 31/1

Igår var jag, Emil, Hannes och Mathias i Vallentunas fina lilla skatehall. Det var utan tvekan den lugnaste dagen nånsin befolkningsmässigt! När vi kom dit var det en liten BMX kid där förutom oss, och han stack efter en timme drygt. Sen kom två skatare som körde ett par timmar. Vi var i stort sett själva större delen av tiden! Riktigt skönt att ha plats och tid på sig att kunna testa o köra vilka lines man ville. Alla är nog överens om att det var en utomordentligt bra dag med mycket grym åkning! Lite synd om Mathias var det dock eftersom han ramlade på räcket nästan direkt och slog handen ganska hårt. Den gjorde att han inte kunde köra så hårt som han ville.

Jag har problem med att ladda upp på Vimeo pga. min dators jäkla problem med Flash. Ni får ha tålamod o ladda ner den istället! Den finns under Videos på hemsidan (arosbmx.tk), lägger en direktlänk här också.

http://www3.shellkonto.se/arosbmx/videos/vallentuna090131.wmv

/ Reine

RSS 2.0