Secret spot

Tjenna alla vänner
Nu kändes det plötsligt som att man inte skulle få cykla alls mera i år, dock är den tanken väldigt fel. Idag så ringde den gamle räven Skalman till mig när jag precis skulle sticka från jobbet och undrade om jag inte ville cykla lite.
Under hela dagen på jobbet hade jag varit sugen på att cykla så det var ett givet JA. När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag ner till cykeln. Väl där fick jag et sjukt infall att kapa mitt styre lite vilket kan varit det dummaste någonsin, 42 bmx styret var verkligen sjukt segt att ta sig igenom. Det gjorde att Skalman han börja undra vart jag tagit vägen och beslutade sig för att ta sig hem till mig. Med sig hade han även gryta Phill och Skalmans kompis som jag givetvis glömt namnet på.
Skalman som brukar ha lite galna ideér ville åka till Edströmska för att enligt han fan det as mycket coola grejer där. Att ta sig in på Edströmskas skolgård fick mig att känna mig som om jag vore med i typ nån cool amerikansk bmxfilm där man var tvugen att klättra över taggtråd för att kunna köra spoten. Tyvär fanns inte så mycket värt utan vi rullade vidare till           Nej SHIT! nu höll jag ju på att döda hela detta inlägget genom att skriva det häftigaste. För sedan hittade vi grymmaste bank/väggen någonsin och med hjälp av lite flybikes-pallar så gjorde vi det till ett riktigt dream spot.
Bilden är ju tagen med min tattar mobil så det ser ju kanske crap ut.
Secret spot-riktigt sketchy kvalle
Byggde med pallar hela vägen nertill där och jag kommer inte säga till någon vart stället ligger, dock så sa jag ju faktiskt att vi var ute vid Edströmska så är vell bara börja leta i de trakterna.
Spotet blir nog dessutom det stället där slutklämmen för Lars och min rulle får spelas in.
lycka till att hitta stä

Boråååås!



CTRL styr upp lite streetjam som avslutning på streetsäsongen!

// Reine

Ny kamera

För ungefär en vecka sen skaffade jag mig en ny systemkamera som man även kan filma i HD med.
Nize lekte lite med kameran när vi var runt i skogås och jag lägger upp detta som en HD test film.
Ps. Lägg märket till att filmrutan nästan är förstor för bloggen :)

/Lars

Skogåsjam 09

Nu är vi alla hemma från skogåsjamet 09.
Laddar upp några bilder som jag tog.

Resultat från Senior:
1. Adde Malmberg
2. Stefan Lantschner
3. Javier Ortega





//Lars

Skogås BMX Jam 2009

Årets skogåsjam kommer gå av stapeln två veckor tidigare än brukligt. Det är bara till fördel enligt mig då det
blir varmare och ljusare!

Planering: Jag är som vanligt peppad men efter att ha hört lite svajande entusiasm från mina lagkamrater så vet jag inte
hur det styrs upp. Min plan är iaf att ta bilen till sista jobbdagen i Stockholm på fredag för att kunna dra direkt till Skogås när jag slutar. Tanken är att stanna fredag till söndag men jag är osäker om boende - ska jag va hardcore nog och tälta eller lyxa på vandrarhem eller hotell är ej bestämt.
För övrigt vore det grymt kul med en streetrunda på fredagkvällen eller nåt som sig bör! Har sett lite inspirerande spots i Stockholm under sommarens jobbdagar.

Alla som vill nåt/vet nåt får gärna diskutera det här!

// Reine


E.E, Emil, Emil Eriksson, Fåret

Logga precis in på msn och det första som möter mig är en länk från emil.
Ny rulle a lá bronx finest! 
Efter att ha sett den så kan jag dirket säga att ni som saknade lite bangers i förra filmen inte kommer bli besvikna i denna.
Grym rulle hoppas benet läker och vi syns i sthlm Emil! 
p.s Arosbmx släpper ut den före http://erikssonsemil.blogspot.com/




Film från Norrköping och Eskilstuna

De senaste helgerna har vi gjort småtrips till Norrköpings betongpark och senast igår Eskilstuna för att streeta. Detta mynnade ut i en liten film från min kamera för en gångs skull! Jag lägger en länk till att ladda ner den, har lagt upp på Vimeo också men det tar tid innan den syns där.

Norrköping & Eskilstuna weekends from Reine Jonsson on Vimeo.



http://www3.shellkonto.se/arosbmx/videos/norrkoping-etuna2009.wmv

/ Reine


RSS 2.0