Fryshuset 081228



I Söndags var jag och Hannes i det berömda Fryshuset och cyklade lite.  Ett väldigt stort cykelsug resulterade i lite sökande av hallar som var tillgängliga och det slutade med att Frysen var det enda alternativet att välja denna söndag! En chansning i att slåss och krockas med små och stora skatare tänkte vi.. men vafan, värt ett försök!

Vi kom dit direkt när det öppnade och redan i entrén såg vi flera BMX kids, det kändes ju något bättre åtminstone. Hallens uppbyggnad denna gång var riktigt klassisk skatehall a lá streetyta med grejerna lagda så att man "bara" kan åka på tvärs över hallen och tillbaka igen. Det kändes svårt att få till några flowiga lines, men det kan ju ha berott på den rikliga befolkningen också... Mängden skatare var dock inte så fruktansvärd som jag trott så det gick faktiskt bra att ta sig fram när vi BMXare väl "tagit över" en del av ytan och fått fri sikt. Det var uppemot tio BMXare ett tag så vi höll fortet rätt bra ändå!
Inga överdrivet häftiga tricks gick väl ner, men det var ändå skönt att komma ut o röra sig och alltid kul att testa en ny yta att åka på! Hannes bjöd som sig bör på en äkta true hardcore-vurpa vilket resulterade i att styret penetrerade t-shirten som synes på bilden ovan. Vi stannade till stängning klockan sex och åkte hem relativt nöjda. Två eller tre cheesburgare från donken på väg hem som alltid! Over and ut!

/ Reine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0