Fly polisen men eliten

Tjenare!

Nu börjar äntligen pulsen gå ner och vi har börjat komma tillbaka till normalt liv igen. Detta efter att ha varit med om en riktigt sjuk dag som kommer lämna spår i våra liv.
Dagen började riktigt segt och vi låg kvar länge på rummet och mådde inte riktigt 100% (vi festar ju så jäkla hårt...) Till slut bestämde vi att vi skulle dra iv äg till ett spot som inte låg så långt från vårt ställe. Chillade runt lite och körde lite grejer innan vi bestämde oss för att dra till Parallel och det berömda manual padsen som finns där bland träden. När vi kommer dit ser vi lite andra bmxar som inte var från barcelona och vi hejjar och kör ett tag. Dom sticker och väg och det verkar vara det sista vi ser av dom.
Strax efter kommer en spanjor som frågar efter dessa killar. Det slutar med att vi hänger på han och åker med och träffar samma gäng igen. Den här gången hälsar vi lite mera på riktigt med handslag och sånt och det känns som det kan bli en riktigt bra session. Killen vi kom med verkar vara lite crazy och han snackar massa om saker som många förknippar barcas festliv med, ni förstår. Han verkar nästan vara "festig" fortfarande för han röjjer runt och dödar alla och sig sjäv.
Vi åker mot ett spot i hamnen, en stor svart bank, på håll ser vi att det står flera andra bmxare som dom vi är med verkar känna. Plötsligt är det som luften går ur oss båda när vi ser att vi spotet står Ty Morrow, Garret Reynolds, JJ Palmer och lite flera dudes som man kanske känner igen. Både jag och lars är helt stumma, här står vi fan med världens bästa bmxare. Efter ett tag kommer polisen för att gossarna mosar runt i vägen och det blir lite uppståndelse runt oss. Innan vi hinner fatta vad som händer så är vår spanska vän i eld och lågor och jiddrar sönder med polisen, han vräker ur sig ett flertal olika fraser ej lämpade för barnöron och slutar kalaset med att visa stjärten för poilsen. Detta skulle han aldrig gjort, plötsligt är det poliser överalt som vill prata med oss och vi försöker cykla iväg. Och då till, på en kant i barcelona sitter jag och lars, ty morrow, garret och JJ och håller lågprofil för att slippa snacka med polisen. Förstå vilken pulls, inte bara att det är massa sura poliser som helst vill ge oss böter utan vi gör det i sällskap med gudarna.
Sen fortsätter sessionen ett bra tag in på kvällen och man kan vell sumera det med att FY FAN VAD SJUKT BRA DOM KÖR. Vi sitter mest och glor och njuter av vad som är världens bästa innom bmx på 2 meters avstånd.
P.s. Vill nån köpa en pump som Garret lån av mig kan han höra av sig...

Kommentarer
Postat av: Mike Bike

Hallå!



Låter som riktigt gött mos där nere. Nice nice, det är ju det ska vara. hoppas det fortsätter på den vägen för er. Så ni har nåt att fundera över när ni kommer hem tilll vintersverige igen.



Hojja på! Mikael

2009-10-07 @ 02:29:30
URL: http://www.mikebike.se
Postat av: Reine

Oj oj fan va grymt! får jag slicka på er när ni kommer hem!

2009-10-07 @ 07:16:58
Postat av: jonas

shiiiiit va feett. intog ni rollerna av dryga kids och frågade tusen frågor om deras cyklar och hur fort de går??

2009-10-07 @ 07:52:33
Postat av: nize

pro-hoe deluxe! nämen allvarligt, grymt som fan ju! hoppas ni får chansen att hoja mer med dom där nere.



hannes: jag ville inget viktigt när jag ringde så det är lugnt!



ha det fortsatt gött!

2009-10-07 @ 10:53:22
Postat av: adde

gal1 var ord1 :)

2009-10-07 @ 14:54:07
URL: http://viksangsbmx.blogg.se/
Postat av: Markiz

det där händer ju bara inte!!

hoppas vi får se en fet rulle när ni kommer hem därifån eller så får ni börja videoblogga ;)

2009-10-07 @ 15:04:22
Postat av: eric

Shiit, gaah ma guuud. Jag slutar fan skolan å åker ner till er nu, fan va fett de verkar va

2009-10-07 @ 22:51:00
Postat av: Phil

Pics or it didn't happend! :D

2009-10-08 @ 03:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0